Alara Yüksel

de
alara.yuksel@yeditepe.edu.tr

Uzman Diyetisyen Alara N. Yüksel, Ocak 2015 yılında Yeditepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından Londra'da University of Roehampton'da Obesity: Risks and Prevention bölümünde yüksek lisansını tamamladı. Döndükten sonra yaklaşık bir yıl boyunca Shore Club Spor Merkezi'nde uzman diyetisyen olarak çalıştı. Ardından Dr. Kushan Hotel'de bir dönem çalıştıktan sonra tam zamanlı olarak Yeditepe Üniversitesi'ndeki görevine başladı. Bu süreçte "En Fit Body" sağlıklı yemek restoranının menü planlamasını düzenledi.

Bireylerin kişisel hedeflerinin sağlanması (kilo kontrolü, kilo alımı, hastalıklarda beslenme, beslenme bozukluğu vs.), yaşam kalitelerinin artması, sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmeleri için aktif olarak Yeditepe Üniversitesi'nde uzman diyetisyen olarak öğrencilere hizmet vermektedir