Elzi Menda

elzi
elzi.menda@yeditepe.edu.tr

1997’de Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji bölümünde lisans; 2009’da Bahçeşehir Üniversitesi İşletme alanında yüksek lisans derecesini tamamladı. Çalışma hayatına Shell Türkiye İnsan Kaynakları biriminde eğitim ve idari işler asistanı olarak başladı. 1999-2013 yılları arasında Sabancı Üniversitesi’nde Öğrenci Kaynakları ve ardından Bireysel ve Akademik Gelişim Merkezi’nde çalıştı. Engelli öğrenci desteği, akademik başarı izleme ve takip, yurt danışmanlığı gibi öğrenci destek programlarını oluşturdu. 2013-18 yılları arasında Şişecam İnsan Kaynaklarında kıdemli eğitim uzmanı olarak, eğitim programlarının içeriklerinin belirlenmesi ve tasarımında çalıştı.  2019 Ekim ayından itibaren Öğrenci Dekanlığında öğrencilerin kişisel ve akademik gelişimlerini destekleyici programlar oluşturmak üzere çalışmaktadır.