Özden Kaçar

ozden
ozden.kacar@yeditepe.edu.tr
0216 578 00 00

2015 yılında Yeditepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden onur derecesiyle mezun oldu. Çalışma hayatına ilk olarak Ataşehir’de özel bir merkezde sonrasında Bağdat Caddesi ve Nişantaşı’nda hizmet veren bir klinikte Beslenme ve Diyet Uzmanı olarak görev yaptı. 2016-2019 yılları arasında Nişantaşı'nda Arestetik Kliniği'nde diyet tedavisi çalışmalarına devam etti. Bu süreçte iki diyetisyen meslektaşı ile birlikte  ''Diyetyapp'' mobil uygulamasının kurucusu oldu. Şu anda Nişantaşı bölgesinde bulunan Prof. Dr. Şükrü Yazar Kliniği'nde danışan kabulu yapmakta, ''diyetyapp'' mobil uygulaması üzerinden bireysel ve kurumsal beslenme danışmanlığı hizmeti vermekte, aynı zamanda haftanın 3 günü Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Merkezi'nde görev yapmaktadır. Yeditepe Üniversitesi öğrenci ve çalışanlarının yaşam kalitelerinin artması amacıyla düzenli olarak seminer ve workshoplar düzenlemektedir. Üniversite çerçevesinde düzenlenen sağlıklı yaşam etkinliklerinde aktif olarak görev yapmaktadır.