Selin Sezgin

selin
selin.sezgin@yeditepe.edu.tr

Kariyer Danışmanı ve Eğitim Planlama Uzmanı Selin Topsakal, Kocaeli Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi bölümünde uzaktan öğrenimine devam ediyor.

Mezuniyeti ardından Foreign Trade Line eğitim firmasında 2 yıl boyunca eğitim danışmanı olarak görev aldı. Florence Nightingale Hastaneleri’ nde 1 yıl eğitim planlama deneyiminin ardından, Yeditepe Üniversitesi Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürlüğü bünyesinde Kariyer Danışmanı ve Eğitim Planlama Uzmanı olarak görevine devam ediyor.

Taurus Grup’ dan Yetkinlik Bazlı Mülakat, Harrison Assessment’ dan Yetenek Geliştirme ve Değerlendirme, Eternal Coaching & Mentoring Academy’ den ICF ve EMCC onaylı Koçluk Eğitim programlarını tamamladı.

Öğrenci ve mezunlarımıza yönelik kişisel gelişim ve teknik eğitimlerin organizasyonu, özgeçmiş hazırlama ve mülakatlara hazırlık, kariyer gelişimi süreçlerinde danışmanlık ve koçluk, kariyer etkinliklerinin (teknik gezi, kariyer festivali, markalı dersler vb.)organizasyonu süreçlerini üstlenmektedir. Sektörel iş birliği çalışmalarının yürütülmesi süreçlerine de destek vermektedir.