Esin Söyler Gürler

esin.soyler@yeditepe.edu.tr

Uzman Psikolog Esin Söyler Gürler lisans eğitimini 2010 senesinde Yeditepe Üniversitesi Psikoloji alanında tamamlamıştır. 2012 senesinde İngiltere’ de bulunan Lancaster University’de Gelişim Psikolojisi master programından mezun olmuştur. İki sene süresince İstek Belde Okulları’nda Anaokulu Psikoloğu olarak görev yaptıktan sonra Amerika Birleşik Devletleri’nde 2015 yılında Modelleme ve Simülasyon master derecesini tamamlamıştır. Kendisi eğitimine Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Doktora Programı’nda devam etmektedir. Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Merkezi’nde üniversitenin lisans, lisans üstü ve doktora öğrencilerine psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmeti vermektedir.