Skip to main content

'Sneaker Art Pieces' Koleksiyonunda Deniz Salaçin Erciyas Tasarımı

'Sınırları Büyük Yaşa' sloganıyla farklı disiplinlerdeki sanatçılarla projelere imza atan Boyner'in yeni koleksiyonu 'Sneaker Art Pieces' satışa sunuldu. Yaratıcı ve renkli dünyalarını edding kalemleri ile sneaker'lara yansıtan sanatçılar aynı zamanda isimlerini de verdiler.

Mezun Röportajı: Göksen Yücel

Güncel olarak, Almanya merkezli Boehringer Ingelheim'in global ekibinde Uluslararası Kıdemli Ürün Yöneticisi olarak çalışan Göksen Yücel sorularımızı cevapladı.

'7 Mila' ile Ses Getiriyor

Gastronomi dünyasına ait iki büyük ödülden birini kazanan 7 Mila için hedefte ikinci ödül var.

Mezunlarımız İZ Kariyer Fuarı standlarında öğrencilerimizle buluştu

Cumhuriyetimizin 100. Yılına ithafen Liderlik&Girişimcilik Kulübü ve YUSOME iş birliği ile gerçekleştirilen Kariyer Fuarında; “İZ Bırakan Markalar” Mühendislik Fakültesi avlusundaki stantlarda öğrencilerimizle buluştu.

Ressam Selin Göksel'in ve Ressam/Heykeltraş Mihriban Mirap'ın Çalışmaları Türk Dünyası Sanatçıları Festivali'nde

Mezunlarımız Türksoy ve Özbekistan Güzel Sanatlar Akademisi tarafından Uluslararası Sanat Festivali kapsamında Taşkent'te düzenlenen Ressamlar Sergisi’ne başarılı çalışmalarıyla imza attı. 

Mezunumuzdan Üzücü Haber

Beslenme ve Diyetetik Lisans'23 mezunumuz Burcu Çelik'in vefat haberini büyük bir üzüntüyle almış bulunuyoruz. 

Mezunumuzdan Üzücü Haber

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Lisans’05 mezunumuz Kübra Küçükerden ile ilgili üzücü bir haber aldık.

Mezunlarımız “Bu Gençlikte İŞ Var!” Girişimcilik Kampı'nda Konuşmacı

TÜSİAD’ın “Bu Gençlikte İŞ Var!” Girişimcilik Kampı bu yıl 6 günlük program ile 28 Şubat-2 Mart 2024 tarihleri arasında Yeditepe Üniversitesi ev sahipliğinde yapılıyor.  Program dahilinde sunumlarını yapan mezunlarımız girişimcilik adayı öğrencilerle buluşuyorlar. 

Kitabı 'Apiko' ile Dikkatler Çiğdem Alagök'ün Üstünde

“Apiko bir deniz ürünleri tarif kitabı olarak belirdi zihnimde. Mavi gıda diye adlandırdığım –ne renk olurlarsa olsunlar– denizin ürünlerinin, geçmişten, denemelerimden ve bir çeşit lezzet dedektifliği olan aşçılık mesleğiyle doğan içgüdülerimden çıkmış reçetelerimi bir kitapta toplamak istedim.

İZ'24 Career Fair is Starting!

In honor of the 100th Anniversary of our Republic,

Subscribe to