4. Luma Kısa Film Festivali-Söyleşi

l

Yeditepe Sinema Kulübü ve Ay Yapım ortaklığıyla 15-18 Ekim tarihlerinde gerçekleşen 4. Luma Kısa Film Festivalinin danışmanları arasında, etkinlikler kapsamında söyleşilerde mezunlarımız da yerlerini aldılar. Etkinliklerin bilgilerine Yeditepe Üniversitesi Sinema Kulübü sayfalarından ulaşılabilir. Film gösterimi detayları için Luma Kısa Film Festivali sayfası ziyaret edilebilir.

Mezunumuz Sanatçı & Tasarımcı Öykü Ersoy, Yapım Tasarımcısı Ceyda Yüceer ile söyleşisi 16.10.2024 Çarşamba günü saat 11:00'da Rektörlük Binası-Üzeyir Garih Salonunda.

Öykü Ersoy hakkında;

2008 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Plastik Sanatlar Bölümü’nü %100 burslu kazandı, aynı bölümden 2014 yılında 1.likle mezun oldu. “RESIDENCIES4ART” BRERART Çağdaş Sanat Haftası, Milano, İtalya ( 2013); Mamut Art Project(2014); Contemporary İstanbul(2015) gibi çeşitli karma sergilerde ve fuarlarda işleri sergilendi. Aynı zamanda lisans eğitimi sırasında film sektöründe çalışmaya başladı. Cemil Şov (Yönetmen: Barış Sarhan), Anadolu Leoparı (Yönetmen: Emre Kayiş), Kurak Günler (Yönetmen: Emin Alper) başta olmak üzere çeşitli sinema filmlerinde kostüm tasarımcısı olarak çalıştı. Şu anda İstanbul’da yaşıyor ve çalışıyor.