International Applied Study Challenge - Henley Business School

isletme-kulubu

International Applied Study Challange'ın sonuna geldik!

Bol bol çalışırken eğlenmeyi ihmal etmediğimiz; yorucu fakat bir o kadar da ilham verici bir haftayı geride bıraktık. 1 hafta boyunca 29 farklı takım tarafından 29 farklı proje geliştirildi. Girişimciliğin ilk adımlarının nasıl atılacağına dair müthiş bir deneyimdi. University of Reading-Henley Businnes School profesörlerinden oluşan jürinin oylaması sonucunda ilk üç takım seçildi. Bu takımlarda yer alan @yeditepeuniversitesi öğrencileri, Henley Business School’da yaz okuluna katılmaya hak kazandı. Kendilerini tebrik ediyoruz!

Henley Business School’da yüksek lisans öğrenimine devam eden 150 öğrenciye İstanbul’u ve Türkiye’yi tanıtmak unutulmaz bir tecrübeydi. Bu kapsamda Tarihi Yarımada, Müze Gazhane, Teknopark ve Boğaz Turu gerçekleştirdik. Türkiye’yi ve Türk kültürünü gururla tanıttık.