Yeditepe Üniversitesi MYO Mezuniyet Töreni ve “Öğrencilerimizden Başarılı Projeler & Network & Kariyer Olanakları” Etkinliği

myo

3.ncü MYO Mezuniyet Töreni öncesinde mezunlarımız, öğrencilerimiz, akademisyenlerimiz, sektör partnerleriyle ve YUTTO Ofisi ile birlikte hazırladıkları projeleri sundular. "Mesleki Eğitim partnerlerimizle Buluşuyoruz" başlıklı etkinlikte tüm öğrenci ve mezunlarımız sektörün önde gelen kurum ve liderleri ile bir araya geldiler.

Bahar 2024 döneminde toplam 85 öğrencimiz Mesleki İş Yeri kapsamında pratik uygulamalar yaparak projeler geliştirdiler. Yapılan projeler % 96 oranında firmaya faydalı proje olarak değerlendirildi. Aşağıda program bazında seçmekte zorlandığımız bir kısım örnek projelerimizi görebilirsiniz :

Otomotiv Teknolojisi Programı :

- Baran Can Vargün : Araç Altı Kameralı Robot ile Görüntü Alma

- Enes Şahin-Tunahan Özcan : Fren Diski Taşlama Aparatı (Prototip)

- Furkan Can Yaman : Yağ Koyma Aparatı

Elektronik Teknolojisi Programı :

- Orkun Şerifoğlu : Asansörün PLC ile Modellenmesi

- Mehmet Ali Balcı : Orta Gerilim Sistemlerinde Seconder Proje Malzemeler ve Cihazlar

- Ege Tıraşoğlu : Yangın Sistemleri ve Aydınlatma Otomasyonu

İnternet ve Ağ Teknolojileri Programı :

- İskender Salih Çevik : Kişisel Yapay Zeka Asistanı

- Rumeysa Nur Güngörmez : Mobil Test Otomasyonu

- Baran Aküzüm : Müşteri Yönetim Sistemi

Mekatronik Programı :

- Ayberk Tepeli : Eğitim Kabininin Geliştirilmesi ve Optimize Edilmesi

- Atahan Arhan-Berke Doğru-Sevag Balcı : Yeni Nesil Kiosk

- Uğur Göksu : Smartfab 4.0

Etkinlikte ayrıca MYO ile partner firmaladan YUTTO, AHK (Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası), CSAE GmbH., Reclick, Whatisreal, Yaltes, Bigtem ve Atılgan Otomotiv katılarak yaptıkları sunumlarla mesleki eğitim, öğrencilerimizle network oluşturma, kariyer fırsatları ve proje geliştirme konularında görüş alışverişinde bulundular.