'Sneaker Art Pieces' Koleksiyonunda Deniz Salaçin Erciyas Tasarımı

'Sınırları Büyük Yaşa' sloganıyla farklı disiplinlerdeki sanatçılarla projelere imza atan Boyner'in yeni koleksiyonu 'Sneaker Art Pieces' satışa sunuldu. Yaratıcı ve renkli dünyalarını edding kalemleri ile sneaker'lara yansıtan sanatçılar aynı zamanda isimlerini de verdiler.

Rumeli Göçmenleri Söyleşisi

Türk Dili ve Edebiyatı Lisans Programı 2015 mezunumuz Nagehan Kruç Şeremet, 'Kerpiç Reçeli' adlı kitabını yayınladığında okurları Üsküp’ten İstanbul’a uzanan bir zaman yolculuğuna çıkardı.

Günümüzde daha da üzerinde durulan göç konusuna bir gerçek hayat hikayesi içeren bir kitap kazandırdı. Mezunumuz 'Rumeli Göçmenleri' konusunu öğrencilerimizle konuşacak. Sosyal Bilimler Kulübü ile Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürlüğü'nün söyleşisine tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Nagehan Kruç Şeremet hakkında;

Mezun Söyleşi: 'Rumeli Göçmenleri'

Nagehan Kruç Şeremet hakkında;

Mezun Röportajı: Göksen Yücel

Güncel olarak, Almanya merkezli Boehringer Ingelheim'in global ekibinde Uluslararası Kıdemli Ürün Yöneticisi olarak çalışan Göksen Yücel sorularımızı cevapladı.

'7 Mila' ile Ses Getiriyor

Gastronomi dünyasına ait iki büyük ödülden birini kazanan 7 Mila için hedefte ikinci ödül var.

Gıda Mühendisliği Bölümü ile CV Hazırlama Atölyesi

Gıda Mühendisliği bölümü ile düzenleyeceğimiz CV Hazırlama Atölyesi 06.05.2024 saat 13.00 Pazartesi günü Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürümüz Dr. Burcu Baycan tarafından gerçekleştirilecektir.

Mezun Paneli: 'Eczacılıkta Kariyer'

Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürlüğü ile Eczacılık Fakültesi iş birliği ile gerçekleşecek olan 'Eczacılıkta Kariyer' konu mezun paneline tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Doç Dr. Etil Güzelmeriç;

Mezunumuzdan Üzücü Haber

Beslenme ve Diyetetik Lisans'23 mezunumuz Burcu Çelik'in vefat haberini büyük bir üzüntüyle almış bulunuyoruz.

Mezunlarımız İZ Kariyer Fuarı standlarında öğrencilerimizle buluştu

Cumhuriyetimizin 100. Yılına ithafen Liderlik&Girişimcilik Kulübü ve YUSOME iş birliği ile gerçekleştirilen Kariyer Fuarında; “İZ Bırakan Markalar” Mühendislik Fakültesi avlusundaki stantlarda öğrencilerimizle buluştu.

Emerson Mülakat Simülasyonu

Cumhuriyetimizin 100.Yılına ithafen gerçekleştirilen Kariyer Fuarında; ''İZ Bırakan Markalar'' dan Emerson firması öğrencilerimiz ile mülakat simülasyonu gerçekleştirdi. (11)

Abone ol