Cumhuriyetimizin 100'üncü Yılında Öğretmenler Günü

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 24 Kasım 1928 tarihinde “Başöğretmenlik” unvanını kabul etti ve tarihe “Başöğretmen” olarak geçti. Üniversitemizde Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına özel Öğretmenler Günü etkinlikleri yoğun bir programla kutlandı.

Bu önemli günde Yeditepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretmenler Günü Törenini gerçekleştirdi.

Öğrenci Merkezi-Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürü Dr. Burcu Baycan da bu törende ‘Öğretmen Adayları İçin Özgeçmiş Hazırlama" semineri verdi.

Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Evrim Eveyik Aydın’ın editörlüğünde Eğitim Fakültesi akademisyenlerinin hazırladığı “Cumhuriyetin İlk Yüzyılında Eğitim” adlı kitap yayımlandı.

Gelecek nesillerin emanet edildiği öğretmenlerimizin her alanda donanımlı olmasını hedefleyen üniversitemiz, Öğrenci Merkezi-Kültür Sanat aracılığıyla İstanbul Modern gezisi yapılmasını sağladı.