Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi

Üniversitemiz, eğitim öğretim kalitesine verdiği önem kadar, öğrencilerinin ruhsal ve zihinsel olarak sağlıklı bireyler olmalarını da önemsemektedir.

Yeditepe Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi (YURES) öğrencilere çevreleri ile iletişimlerini güçlendirmeye, üniversite yaşamına adapte olmalarına yardımcı olmaya, sorunlarla baş etme ve yaşam becerilerini geliştirmeye yönelik faaliyetlerde bulunmaktadır.

Yeditepe Üniversitesi öğrencileri sınav stresi, üniversite yaşamına uyum, ailevi sorunlar, arkadaşlık sorunları, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve verimli ders çalışma yolları gibi birçok konuyla ilgili psikolojik destek almak için Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi'ne başvurabilirler.

Öğrencilerimize ücretsiz olarak yüz yüze veya çevrim içi bireysel psikolojik danışmanlık hizmeti sağlanmaktadır.

Başvuru için Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi ile iletişime geçerek randevu alabilirsiniz.