Begüm Arş Türk En Etkin 50 CMO Listesinde

b

Endüstri ve Sistem Mühendisliği Lisans'01 ve İşletme YL'03 mezunumuz Begüm Arş Türk, DataExpert iş birliğinde BMI tarafından yürütülen En Etkin 50 CMO Araştırması sonucunda hazırlanan 'En Etkin 50 CMO' listesinde yer alan başarılı Pazarlama Liderleri arasında yerini aldı

Begüm Arş Türk hakkında,

Yeditepe Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği mezunu, aynı üniversitede MBA eğitimini tamamladı. Çalışma hayatına 2003'te başladı ve sırasıyla Zorlu Rusya operasyonlarında Pazarlama Müdürü, Turkcell'de Satış ve Pazarlama alanlarında çalıştı. 2016'da Logo Yazılım'a Pazarlama Müdürü olarak katıldı ve 2019'da Pazarlama ve Sadakat Yönetimi Direktörü, 2020'de Pazarlama Grup Başkanı görevinde bulundu. 2023'ten beri Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Başkanı, CMO görevindedir.