AKİŞ GYO CV VE MÜLAKAT SİMÜLASYONU

Nerede

Üzeyir Garih Salonu

Akiş GYO bünyesinde çalışmalarını sürdüren İnsan ve Kültür Direktörü Özlem Özbatır ve Akyaşam-Akasya/Akbatı İnsan ve Kültür Müdürü Sezin Kesim bizlerle oldu.

Akkök Holding bünyesinde bulunan Akiş GYO (Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı),  Akyaşam Yönetim Hizmetleri iştirakiyle Akasya/Akbatı alışveriş merkezlerinin ve KidZania İstanbul'un yönetimini üstlenmektedir.
İki oturumdan oluşacak etkinliğimizde önce bizlere şirketlerini tanıtacak, daha sonrasında CV ve mülakatlar üzerine workshop düzenleyecekler. İkinci oturumda ise iki izleyicimizle mülakat simülasyonu yapacaklar.