Ana içeriğe atla

Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mezun Kahvaltısı

a

Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen Mezun Kahvaltısı etkinliği, 13 Nisan 2025 Pazar günü saat 11.00'de Yeditepe Üniversitesi Sofra’da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Etkinliğimiz, 68 değerli mezunumuzun katılımıyla gerçekleşirken, İSTEK Vakfı ve Yeditepe Üniversitesi Kurucu ve Onursal Başkanı Sayın Bedrettin Dalan, Yeditepe Üniversitesi Başkan Danışmanı Sayın Sedefhan Oğuz, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Sibel Özilgen, Öğretim Görevlisi Sayın İsmail Dalan ve diğer değerli akademisyenlerimizin katılımlarıyla daha da anlam kazandı. Bu anlamlı buluşma, mezunlarımız ile akademisyenlerimizin bir araya gelerek güçlü bağlar oluşturduğu, unutulmaz bir etkinlik oldu.

Mezunlarımız, üniversite yıllarına dair anılarını tazeleme, profesyonel deneyimlerini paylaşma ve birbirleriyle yeniden bağ kurma fırsatı bulurken, akademisyenlerimizle de değerli sohbetlerde bulundular. Üniversitemizin sağladığı sıcak ve samimi atmosferde gerçekleşen kahvaltı, sadece eski dostlukları güçlendirmekle kalmadı, aynı zamanda yeni iş birliği fırsatlarına da zemin hazırladı.

Bu anlamlı etkinliğe katılım sağlayarak bizleri onurlandıran tüm mezunlarımıza, değerli akademisyenlerimize ve kıymetli yöneticilerimize teşekkür ederiz. Sizlerin desteği, üniversitemizin güçlü ve dinamik yapısını bir kez daha ortaya koymuştur. Gelecek buluşmalarda daha geniş katılımlarla yeniden bir araya gelmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.