Zeynep Begüm Çelik/Bosch-Marka Pazarlama Profesyoneli

Yeşil Salon

Zeynep Begüm Çelik

Bosch Marka Pazarlama Profesyoneli

Üniversiteye başladığım anda Yeditepe Üniversitesi Kurumsal İletişim Müdürlüğü ile tanıştım. 3 yıl Tanıtım Biriminde asistan öğrenci olarak görev aldım. Üniversite 2. Sınıfta ilk stajımı Teknotel Telekomünikasyonda satış stajyerliği alanında yaptım. 3. Sınıfta ilk dönemde Yeditepe Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü Öğrenci Temsilcisi, aynı zamanda Yusodes Öğrenci Kulübünde Yönetim Kurulu Üyesi oldum. 3. Sınıf ikinci dönemde ve Temmuz ayının sonuna kadar gittigidiyor/ebay de 7 ay boyunca Ticaret Departmanı kategori stajyeri olarak görev aldım. Ağustos ayında ise BSH Türkiye de Profilo markasında Marketing Project Student olarak tam zamanlı haftanın 5 günü çalışmaya başladım. 12 aylık devam edecek bir süreçti fakat 8. Ay bittiğinde yapılan değerlendirme sonucu aynı grup bünyesinde yer alan Bosch markasında Brand Marketing Professional olarak kadrolu bir şekilde Haziran ayında çalışmaya başladım. Haziran ayının sonunda 3.20 ortalama  onur derecesi ile Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldum. Şu an hala Bosch markasında çalışmaya devam etmekteyim.