Mezunumuz 2024 Global Regulatory Awards 'Yılın Düzenleyici Avukatı/Kurum İçi Danışmanı' Kategorisinde Kısa Listede

awards

Hukuk Lisans'04 mezunumuz Sevgi Celine Ergün, 2024 Global Regulatory Awards kısa listesinde 'Yılın Düzenleyici Avukatı/Kurum İçi Danışmanı' kategorisinde yer almıştır.

Global Regulatory Awards (GRAs), uyum ve kumar endüstrisinde sorumlu bireyleri, ekipleri ve işletmeleri kutlayan bir ödül törenidir. Bu yıl sekizincisi düzenlenecek.

2024 Global Regulatory Awards sunumu 4 Aralık'ta Londra'daki De Vere Grand Connaught Rooms'ta gerçekleşecek. Mezunumuza başarılarının devamını diliyoruz.

Sevgi Celine Ergün - Interblock Gaming / Chief Legal Officer

İş hayatında başarıları kanıtlanmış, küresel oyun ve konaklama sektöründe deneyimli, üç dilli bir yönetici. Uluslararası iş operasyonları ve uluslararası hukuk alanında zengin bir geçmişe sahip. Sözleşme Hukuku, Hukuki Yazım, Şirketler Hukuku, Fikri Mülkiyet ve Oyun Uyumluluğu konularında yetkin. Washington Üniversitesi St. Louis’te Amerikan Hukuku üzerine odaklanmış bir Hukuk Yüksek Lisans (LL.M.) derecesine ve İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Hukuk Lisans (LL.B.) derecesine sahip. Nevada Eyalet Barosu tarafından Amerikan Barolar Birliği eşdeğeri JD Derecesi olarak onaylanmış. Amerikan (Ortak Hukuk) ve Avrupa (Medeni Hukuk) hukuk sistemlerinde ve Küresel Oyun Uyumluluğu konusunda deneyimlidir.