QS Küresel İşveren Anketi

Değerli mezunlarımız,

Yükseköğretim kurumları için akademik itibar günümüzün öne çıkan temel unsurlarındandır. Sizi uluslararası yüksek öğrenim uzmanlarından oluşan platforma katılmaya ve dünyanın en iyi üniversiteleri hakkındaki görüşlerinizi QS ile paylaşmaya davet ediyoruz.

İlginizi kaydetmek ve QS Küresel İşveren Anketi 2024'e katılma daveti almak için lütfen aşağıdaki bağlantıdan kaydınızı oluşturun.

Link: http://bit.ly/3RGzixF

Kaydolduktan sonra, önümüzdeki birkaç ay içinde QS sizinle iletişime geçerek yıllık QS İşveren Akademik Anketine katılım daveti ve en çok üç hatırlatma gönderecektir. E-posta, rankings@qs.com adresinden gelecektir, lütfen güvenli gönderenlerinize ekleyin ve spam'inizi kontrol edin.

QS, ek veya ayrı bir onay olmadan, başka herhangi bir nedenle veya yıllık anketinin ikiden fazla basımı için sizinle iletişime geçmeyecektir. Yanıtlarınız, ilgili olduğu yerde küresel, bölgesel, konu ve program düzeylerinde QS Dünya Üniversite Sıralamasında kullanılan akademik itibar göstergelerini oluşturmak için dünya çapındaki diğer birçok kişinin yanıtlarıyla birleştirilecektir.

Katılımızın için şimdiden teşekkür ederiz.

Yeditepe Üniversitesi

Rektörlük