Workshop Dergisi Yeni Sayısında Mezunumuz İrem Durukan ile Röportaj Yaptı

i

İlaç ve sağlık sektörünün yenilikçi ürün ve hizmetlerini okurlarıyla buluşturmakta uzmanlaşan WORKSHOP Dergisi, son sayısının 'Portre' bölümünde İşletme YL'04 mezunumuz İrem Durukan'ın röportajını yayınladı.

Mezunumuz çalıştığı sektörden hayat felsefesine kadar soruları cevaplandırırken kariyer yolculuğunda kendisini en çok etkileyen dönüm noktası sorulduğunda birden fazla dönüm noktası olduğunu belirtiyor ve şöyle devam ediyor:

'Çalıştığım şirketlerde bazı yöneticilerimin desteği potansiyelimi fark etmeme, kendime daha fazla güven duymama, korkmadan yeni alanlarda kariyerime yön verme cesaretini göstermeme büyük katkı sağladı. Bu hayat mentorluğu sadece iş hayatında değil sosyal hayatımda da kendimi keşfetme yolculuğumda bana rehberlik etti.'

İrem Durukan hakkında,

1979, İstanbul doğumluyum. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldum, ardından Yeditepe Üniversitesi Pazarlama ve Yönetim bölümünde yüksek lisans eğitimimi tamamladım. İş hayatıma Pfizer ve Sanofi gibi uluslararası ilaç firmalarının satış departmanlarında çalışarak başladım. Sonrasında Bard, Baxter ve Becton Dickinson firmalarında sırasıyla satış, iş geliştirme ve pazarlama departmanlarında çeşitli görevler üstlendim. 2023 yılının Aralık ayı itibarıyla Cochlear’da Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan bölgelerinden sorumlu pazarlama müdürü olarak kariyerime devam ediyorum. Bana her zaman gelişmek, ilerlemek ve çözüm odaklı olmak konusunda ilham veren 18 ve 9 yaşlarında iki oğlum var.

Röportajın tamamına ulaşmak için tıklayabilirsiniz.