Ekolojik Baskı Atölyesi - İleri Seviye

Ekolojik Baskı 2

Ekolojik Baskı Atölyesi - İleri Seviye

Ekolojik baskıya zaten aşina olanlar için olan bu atölyemizde doğanın renklerini hep beraber kumaşlara uyguluyoruz!

Yaz yaklaşırken sabah saatlerinde kampüsümüzden topladığımız çeşit çeşit yaprak ve mevsim çiçekleriyle doğanın farkındalığını kazanmak, akşamında ise güzelliklerini kalıcı hale getirmek isteyenler için ‘Ekolojik Baskı Atölyesi’yle birlikteyiz.

Etkinlik Detayları:

*23 Mayıs Perşembe günü 12.00 Rektörlük Binası ana girişinde kapısında buluşma.

*Saat, 12.00 - 13.00 arasında okulumuzdaki ağaçları tanıma ve rengini çıkaracağımız yere dökülen yaprakları toplama.

*Saat, 18.00 - 22.00 arası ekolojik baskı atölyesini gerçekleştireceğimiz GSF sınıfında buluşma.

Etkinlik Kuralları:

*Atölye sınırlı kapasitededir. Başvuranlar arasından çekilişle seçim yapılacaktır. Seçilen katılımcılara davetiye maili atılacaktır.

*Etkinliğimiz ücretsizdir.

*Sadece Yeditepe Üniversitesi akademisyen, öğrenci ve çalışanlarına açıktır.