Hakkımızda

Hedefimiz, mezunlarımızın üniversitemize ve birbirlerine bağlı kalmasını sağlamak ve kariyerlerindeki gelişmelerine destek olmaktır. Mezunlarımızın iş hayatlarında başarılı olmaları için gerekli kaynakları sağlamak ve ömür boyu öğrenme fırsatları sunmak istiyoruz.

Mezunlarımızın başarı hikayelerini paylaşıyor, mezuniyet sonrası kariyerlerindeki deneyimlerini öğreniyor ve iş fırsatları sağlamaya çalışıyoruz. Ayrıca, mezunlarımızla bir araya gelmeleri ve sosyal ağlarını güçlendirmeleri için etkinlikler ve toplantılar düzenliyoruz.

Üniversitemiz mezun ofisi, mezunlarımız için bir aile gibi. Mezunlarımızın başarısı bizim için önemlidir ve onların kariyer hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için çalışıyoruz.

Mezunlarımızla iletişim halinde kalmak ve onların güncel bilgilerini almak için web sitemizi düzenli olarak ziyaret edebilirsiniz.