Mezunlardan Haberler

Mezunlarımız, üniversitemizin en değerli varlıklarından biridir ve onların başarılarından gurur duyuyoruz. Bu nedenle, mezunlarımızın başarılarından haberdar olmak ve onların hikayelerini paylaşmak için bu bölümü oluşturduk.

Mezunlarımızın, çeşitli sektörlerdeki başarı hikayelerini, ödüllerini, yaptıkları yenilikleri ve diğer önemli haberleri burada paylaşıyoruz. Bu bölümde, mezunlarımızın iş hayatındaki gelişmelerinden, akademik başarılarına kadar birçok konuda haberleri bulabilirsiniz. Mezunlarımızın yaptığı inovasyonları, ürettikleri projeleri ve katıldıkları etkinlikleri de takip edebilirsiniz.

Mezunlarımızın haberlerini paylaşmak ve onların başarılarına tanıklık etmek bizim için bir onurdur.

Mezun Haberleri bölümünde sizin ya da mezun arkadaşlarınızın haberlerini iletmek için bu formu doldurabilirsiniz.