Finans Topluluğu (YUFİN)

MİSYON:

Finansa ilgi duyan Yeditepe Üniversitesi öğrencilerine finansal piyasalar ve fon yönetimi başta olmak üzere birçok farklı alanda bilgi edinme ve teknik olarak kendilerini geliştirme fırsatı sunmak. Katılımcılarımızı, üyelerimizi ve sektörün önde gelen şirketlerini bir araya getirerek yapıcı bir iletişim ortamı oluşturmak

VİZYON:

Finans Topluluğu üyelerini ve sektörün önde gelen şirketlerini bir araya getirerek Yeditepe Üniversitesi öğrencilerine yapıcı bir iletişim ortamı oluşturmanın yanı sıra katılımcılara günümüz teknolojileri üzerine kapsamlı ve üretken bir perspektif kazandırmak.

AMAÇ:

Finans Topluluğu olarak amacımız; üyelere finansal okuryazarlık ve mesleki beceriler geliştirmeleri için fırsatlar ve kaynaklar sunarken, finansla ilgilenen bireyler arasında işbirlikçi ve kapsayıcı bir topluluğu teşvik etmektir. Konuk konuşmacılar, çalıştaylar, vaka çalışmaları, araştırma projeleri aracılığıyla öğrenmeyi, ağ oluşturmayı ve kariyer araştırmalarını kolaylaştırmak, yerel ve küresel ekonomi üzerinde olumlu bir etki yaratabilecek gelecekteki liderlere ilham vermektir.

E-Mail: finanskulubu@yeditepe.edu.tr

insta yufinofficial