AKİŞ GYO CV VE MÜLAKAT SİMÜLASYONU

Akiş GYO bünyesinde çalışmalarını sürdüren İnsan ve Kültür Direktörü Özlem Özbatır ve Akyaşam-Akasya/Akbatı İnsan ve Kültür Müdürü Sezin Kesim bizlerle olacak.

IKEA Omnichannel Dönüşümü ve Dijitalleşme Semineri

IKEA Türkiye'nin konuğumuz olacağı etkinliğimiz : IKEA E-ticaret Direktörü Atakan Özata ve IKEA İnsan Kaynakları Müdürü Ekin Çakır Erciyas'ın "Omnichannel Dönüşümü ve Dijitalleşme" konusu ve İnsan Kaynakları Departmanı hakkında yapacakları sunumlara tüm Yeditepelileri bekliyoruz.(28)

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (FR) Bölümü ile CV Hazırlama Atölyesi

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (FR) Bölümü ile düzenleyeceğimiz CV Hazırlama Atölyesi 08.05.2024 saat 13.00 Çarşamba günü Kariyer Danışmanı Tuğçe Çelik tarafından gerçekleştirilecektir.

Ekonomi Uluslararası Finans ve Kamu Yönetimi Bölümleri ile CV Hazırlama Atölyesi

Ekonomi Uluslararası Finans ve Kamu Yönetimi Bölümleri ile düzenleyeceğimiz CV Hazırlama Atölyesi 10.05.2024 saat 11.00 Cuma günü Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürümüz Dr. Burcu Baycan tarafından gerçekleştirilecektir.

Tarım Ticareti ve İşletmeciliği Bölümü ile CV Hazırlama Atölyesi

Tarım Ticareti ve İşletmeciliği Bölümü ile düzenleyeceğimiz CV Hazırlama Atölyesi 09.05.2024 saat 12.00 Perşembe günü Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürümüz Dr. Burcu Baycan tarafından gerçekleştirilecektir.

Beslenme ve Diyetetik Bölümü ile CV Hazırlama Atölyesi

Beslenme ve Diyetetik Bölümü ile düzenleyeceğimiz CV Hazırlama Atölyesi 08.05.2024 saat 10.00 Çarşamba günü Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürümüz Dr. Burcu Baycan tarafından gerçekleştirilecektir.

Tülin Özen 'En İyi Kadın Oyuncu' Ödülü Aldı

Tiyatro Lisans'04 mezunumuz Tülin Özen 43. İstanbul Film Festivali Ulusal Yarışma’da “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü”nü kazandı. Aynı yarışmada Tülin Özen'i ödüle layık görüldüğü filmi 'Tereddüt Çizgisi'nin yönetmeni Selim Nacar da en iyi yönetmen ödülü aldı. 'Tereddüt Çizgisi'nin filmi de ayrıca “FIPRESCI” ödülüne layık görüldü.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü ile CV Hazırlama Atölyesi

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü ile düzenleyeceğimiz CV Hazırlama Atölyesi 07.05.2024 saat 15.00 Salı günü Kariyer Danışmanı Tuğçe Çelik tarafından gerçekleştirilecektir.

Meslek Yüksekokulu ile CV Hazırlama Atölyesi

Meslek Yüksekokulu ile düzenleyeceğimiz CV Hazırlama Atölyesi 07.05.2024 saat 15.00 Salı günü Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürümüz Dr. Burcu Baycan tarafından gerçekleştirilecektir.

İngilizce Öğretmenliği Bölümü ile CV Hazırlama Atölyesi

İngilizce Öğretmenliği bölümü ile düzenleyeceğimiz CV Hazırlama Atölyesi 07.05.2024 saat 13.00 Salı günü Kariyer Danışmanı Tuğçe Çelik tarafından gerçekleştirilecektir.

Abone ol