Etkinlik Kulübü (YUNITY)

MİSYON:

YUNITY Kulübü’nün misyonu; öğrencilerle kaynaşmak isteyen Yeditepe Üniversitesi öğrencilerin bir araya gelmeleri ve farklı destinasyonlara grup gezileri planlamaları için sıcak ve samimi bir oluşum sağlamaktır.

VİZYON:

Tutkulu ve maceracı Yeditepe Üniversitesi öğrencileri arasında ortak bir seyahat sevgisine ilham vererek güçlü bağlar kurmalarını sağlarken; seyahatin tüm öğrenciler için erişilebilir olduğu, onların açık fikirli ve daha iyi bir gelecek yaratmaya çalışan küresel vatandaşlar olmaları için güçlendiren bir topluluk haline gelebilmek.

AMAÇ:

Kulübün temel amaçları; üyelerin becerilerini geliştirmelerine, yeni kültürler öğrenmelerine ve yeni deneyimler kazanmalarına yardımcı olmak için seyahatle ilgili çeşitli geziler ve etkinlikler düzenlemek. Ayrıca üyeleri için gezi planlaması, konaklama ve ulaşım konularında yardımcı olmak ve ek olarak, kulüp üyelerinin ortak ilgi alanları üzerinden bağ kurabilmeleri ve ortak deneyimleri aracılığıyla yeni arkadaşlar edinebilmelerine teşvik edebilmektir.

E-Mail: yunity@yeditepe.edu.tr

insta yunity_yeditepe