MİSYON:
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Kulübü olarak misyonumuz, toplumların ve yaşadıkları coğrafyaların kültürlerinin beslenmeleri ve mutfak sanatları üzerindeki etkisini incelemek, deneyimlemek, tanımak ve teşvik etmektir.
VİZYON:
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Kulübü'nün vizyonu, yemek pişirme sanatını ve bilimini takdir eden bir yemek severler topluluğu geliştirirken, yediğimiz yemeğin arkasındaki kültürel tarihlere ve geleneklere daha derin bir anlayış ve saygı duymayı teşvik etmektir.
AMAÇ:
Kulüp üyeleri arasında mutfak sanatları ve yemek görgü kuralları hakkında takdir ve bilgiyi teşvik etmek. Atölye çalışmaları ve aşçılık dersleri gibi yemekle ilgili etkinlikler düzenlemek. Yiyecek ve içecek deneyimleri yoluyla farklı kültür ve mutfakların keşfedilmesini teşvik etmek.
E-Mail: gastroyunica@yeditepe.edu.tr